Hier vind u enkele projecten die door ons gerealiseerd zijn.

PORTFOLIOCompacte zwembad techniek installatie in zeecontainer

Wederom hebben we een mooie zwembad installatie mogen maken voor Busser zwembaden.

Deze installatie is volledig gekoppeld aan het Gira Enet domotica systeem van de klant.

Via touchscreen of app op de telefoon is de installatie volledig te bedienen, van zwembad dek tot verlichting dmx gestuurd. Daarnaast word de complete tuinverlichting ermee aangestuurd.

Voor meer info en impressies kijk op de onderstaande link


Het plaatsen van PV panelen op een platdak te Den Bosch met Esdec montage systeem en Solar Edge omvormer met optimizers.


Techniek installatie zwembad

In opdracht van Busser zwembaden, zijn wij verantwoordelijk voor de complete E-installatie van de zwembad techniek. Hier een kleine impressie van de werkzaamheden op een project in Sprang-Capelle. 


Plaatsing van 21 Dmegc zonnepanelen met Solar Edge omvormer te Helvoirt. (april 2021)


In bedrijf stelling electrische CV ketels te Kwakel.

In opdracht van One Solutions Holland, deze 2 elektrische CV ketels van 540 KW verwarmingsvermogen in bedrijf gesteld op de energie centrale van Kuijpers te Kwakel.

 (april 2021)


Warmtepomp installatie OSH showroom Zaltbommel


Wij mogen regelmatig de warmtepomp installatie elektrisch aansluiten in opdracht van OSH Zaltbommel en Van Rijsewijk Comforttechniek. Zo ook hier een nieuw type warmtepomp van Waterkotte in de showroom in Zaltbommel.


Zwembad installatie Busser Zwembaden

In opdracht van Busser Zwembaden sluiten wij regelmatig de zwembad installatie elektrisch aan. Van pomp aansturing tot de verlichting.


Plaatsing 10 PV panelen


Plaatsing 18  PV panelen te Helvoirt

In Helvoirt hebben we in Juli wederom een mooi PV project mogen realiseren.

We hebben hier 18 Full Black panelen met een solar Edge systeem geplaatst.Verbouwing van een voormalige textielfabriek tot woonhuis.

In het begin van dit jaar zijn we begonnen in een voormalige textielfabriek in Tilburg, met het realiseren van een compleet nieuwe elektrische installatie. De staat van het pand was slecht, net zoals de elektra. In samenwerking met de aannemer en diversen andere partijen hebben we er een mooie industriƫle woning van mogen maken.


Warmtepomp installatie Europarcs resort Kaatsheuvel

In opdracht van Van Rijsewijk Comfort techniek, hebben we op het nieuwe Europarcs resort Kaatsheuvel diversenwarmtepomp installaties electrisch aangesloten.


Verbouwing oude textielfabriek tot woonhuis Tilburg


Nieuwe winkel Kyckoord optiek

Begin 2020 hebben we de prachtige nieuwe winkel van Kyckoord optiek mogen realiseren in winkel centrum Koningsoord te Berkel Enschot.

Van lichtlijnen met high end led verlichting tot de aanleg van het data netwerk en camera beveiliging.

Voor meer info en foto's klik op de onderstaande link.


Plaatsing 12 zonnepanelen Lage Mierde


Plaatsing zonnepanelen Juli 2019

                                     Solar Edge zonnepanelen met een platdak opstelling.


Verbouwing villa te Vught

In de periode augustus tot begin november hebben we deze villa onderhanden mogen nemen, en voorzien van een complete nieuwe installatie. Levering en montage van exclusieve design verlichting, het realiseren van een uitgebreid data Cat 6 netwerk en het plaatsen van een nieuwe verdeler.  Aanleg verlichting in mediterrane tuin


Eerste project van 2019, volledige verbouwing Van de Loo Groente en fruit te Helvoirt. 

In een kleine 2 weken tijd het complete interieur eruit, en door ons de installatie gedeeltelijk aangepast, voorzieningen voor de nieuwe koeltoonbanken, kassa en weegsystemen en de complete winkel voorzien van nieuwe led verlichting.

Daarnaast ook een metamorfose achter de schermen in de keuken zowel voor het oog als elektrisch.

Nieuwsgierig geworden over deze mooie verbouwing en onze werkzaamheden, kom dan gerust eens een kijkje nemen in de nieuwe winkel van van de Loo Groente en fruit aan de kastanjelaan 21 te Helvoirt.


Diversen andere projecten

Meer weten?